perjantai 19. syyskuuta 2014

Uusi Multipass Hostel - kirjaa täydentävä raportti

Hostellialan osaaja perusti oman hostellin

Suomalainen Matkaopas julkaisi laajennetun ja kauttaaltaan korjatun Budapest-oppaan heinäkuussa 2014.



Toistaiseksi tekstissä on paljastunut yksi harmillinen virhe, nimittäin uuden Multipass Hostellin kadunnumero. Virheestä on tehty korjausliuska niihin kirjoihin, jotka toimitetaan jatkossa, mutta virhe korjataan myös tässä. Samalla esitellään hostellin sisustusideoita laajemminkin.

Ensin faktat oikein ja korjattuina:

Katuosoite: Csengery utca 84

Puhelin +36 30 485 4010

info@multipasshostel.com

multipasshostel.com

Ovikoodi: 12

Sänkypaikka kesällä 4500 - 5000 ft, muina aikoina vähemmän. Talvikaudella yhden yön hinta on alkaen 11 euroa.

Multipass Hostelin luoja on Eszter Málnás, joka oli aiemmin laadukkaan Home Made Hostellin managerina, ja joka esiintyy myös Budapest-oppaan päivitystä esittelevän dokumentin majoitus-pätkässä.



* * *

Lähdetäänpä kierrokselle...


Olohuone, keittiö, oleskelutila, miten vaan. Seinällä on valtava kuva tutusta elokuvasta. Liisa Ihmemaassa, suomalainen reppumatkailija ihmehostellissa.


Neljän hengen makuusali, jossa on oma kylpyhuone. Seinällä kookas Matrix-teemaan liittyvä seinätaulu, jonka kirjaimet loistavat pimeällä, ja joista muodostuu salainen viesti.


Kill Bill -teemahuone, joka on kuuden hengen makuusali ja edullisin majoitusmuoto. Neljä sänkyä on ylhäällä parvella, kaksi alatasolla. Budapestin vanhat kaupunkiasunnot ovat aina korkeita, joten sitä on helppo hyödyntää myös hostellialalla.


Kill Bill -huoneen teemaan sopii veritahra, joka muuten sopii huonosti majoitusliikkeen sisustukseen. Mutta, jos tuntee Eszterin...


Kahden hengen huone on teemaltaan Turkkia tai eksoottista orienttia. Huoneen hinta on 10.000-12.000 forinttia sesongista riippuen. Vessa on käytävällä.


Detalji itämaisesta huoneesta. Sisustukseen kuuluu vaatekomeron itämainen kielisoitin.


Seinällä on elokuvasta 12 Monkeys tuttu logo ja teksti "We Did it".


Multipass Hostel on siis kekseliäästi ja huolellisesti remontoitu ja sisustettu majoituskäyttöön. Hostelli sijaitsee vanhassa kaupunkirakennuksessa, johon Budapestissä kuuluu aina iso sisäpiha. Siinä mielessä Multipass Hostel kuuluu siihen linjaukseen, joka Budapestissä on hallitseva: mahdollisuus asua edullisesti autenttisesti perinteisessä kaupunkirakennuksessa.

* * *

Tämä on Suomalaisen Matkaoppaan Budapest-blogi.

Lisätietoa kirjastamme saa täältä.

You Tubessa dokumentti toisen painoksen päivityksestä löytyy täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti