maanantai 8. heinäkuuta 2013

Hungaroring-pikaopas

Vielä ehtii Unkarin GP:hen

Uunituoreessa Budapest-oppaassa ei ole esitelty Hungaroringin Formula1-kisoja, koska Suomalainen Matkaopas julkistaa vain tutkittuja tietoja Budapest-opaskirjassa.

Tutkimuksemme Unkarin GP:stä on kuitenkin aloitettu, tulevia painoksia varten. Empiirinen tutkimus on tärkeä osa matkaopaskirjojen tuotantoa. 

Suomalaisen Matkaoppaan blogeissa täydennetään opaskirjojen antamaa tietomäärää, ja tässä julkaistaan perustiedot Hungaroringistä ennen kilpailua:

Perillä Budapestissä kisalippuja myy kaksi edustajaa. 

Edustava yhtiö on Ostermann, jonka osoite on Apáczai Csere János utca 11. Katu on Tonava-joen tuntumassa Pestin puolella.

Lippuja myy lisäksi Ibusz, jonka päämyyntipiste on Oktogon-risteyksen luona, keltainen metro: Oktogon. Katso kuvat alempana!

Lippujen nettimyynti on täällä.


Tässä se on, vuoden 2013 GP järjestetään 26.-28. heinäkuuta. Suomalaisille Unkarin GP on tuttu televisiosta jo vuosien varrelta, ja paikan päällä on perinteisesti ollut enemmän suomalaisia kuin monissa muissa osakilpailuissa.


Ohjelma ja lippuvaihtoehdot: torstaina pääsee tutustumaan rataan kävelemällä klo 16-19, jos on hankkinut pääsyliput itse kilpailupäiville. F1-kilpailun lisäksi radalla järjestetään muitakin moottoriurheilukilpailuja.

Lippuvalikoima on kattava, ilman istumapaikkaa pääsee alueelle"General Admission" -lipulla, joka maksaa 90€. Sen turvin pääsee istumapaviljonkien väliselle ruohikolle myös lähtösuoran suuntaisesti mutta kauemmaksi.

Istumapaikat maksavat alkaen 199€ mutta osa edullisimmista vaihtoehdoista on jo myyty loppun.

Lähdemme siis kyselemään lippuja Oktogonin myymälästä...  


Budapestissa lippuja myy Ibusz, jonka päämyymälä sijaitsee Oktogon-risteyksessä.

Se on täyden palvelun matkatoimisto, jossa on erityistiski vain GP-lippuja varten.


Tämä myyntipiste on erikoistunut nimenomaan GP-lippujen myyntiin. Vasemmalla näet radan kartan sekä eri lippuvaihtoehdot. Kaikki liput eivät vielä ole loppuunmyytyjä.


Liput on hankittu!

Useimmat suomalaiset eittämättä hankkivat GP-liput matkatoimistojen avulla tai netistä, mutta me halusimme nimenomaan selvittää ostokäytännön Budapestissä, jolloin liput saa heti käteen.

Maksuvälineinä käy joko käteinen tai sellainen luottokortti, jossa on myös PIN-koodi tiedossa.

Nyt tuskin maltamme odottaa F1-viikonloppua Unkarissa!Ja tänne siis olisi tarkoitus mennä!

Oikealla lähtösuora, ja alhaalla punertava "Super Gold" -katsomo, jonne myydään kalleimmat liput.

Sen yläpuolella ovat katsomot G1, Silver7, RedBUll ja kaarteessa Silver3. Niiden takana on lähtösuoran suuntaisesti Silver4.

Vasemmalla ylhäällä näkyy Silver2 -katsomo.

General Admission päästää alueelle, joka on Silver4-katsomon ympärillä (kuvan oikea reuna) sekä kuvan yläreunassa katsomoiden välissä.


Tässä on viimeinen suora ennen loppukaarteita ja maalisuoraa. Suoran keskellä on Silver2-katsomo ja sen ympärillä, aina kuva vasempaan reunaan, on General Admission -alue.

Hungaroringillä tavataan! 

* * *

Tämä on Suomalaisen Matkaoppaan Budapest-blogi.

Budapest-matkaoppaasta saat tietoa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti